Wij fixen uw huis. Gratis

Woont u in Zwanenveld, Meijhorst of Aldenhof? Wilt u energie besparen en uw huis comfortabeler laten maken door de EnergieFixers? Het enige wat u moet doen is direct uw huis aanmelden. Het werk dat ze uitvoeren is gratis. En ook de producten die ze gebruiken.

HUIS AANMELDEN

HUIS AANMELDEN

De EnergieFixers beginnen als eerste in Zwanenveld, Aldenhof en Meijhorst. Binnen twee weken bellen we u. We stellen dan een paar vragen over uw huis en plannen samen met u een afspraak in.

Hoe werkt het?

De Fixers komen op afspraak bij u op bezoek en nemen gereedschap en handige producten mee. Ze installeren bijvoorbeeld radiatorfolie of tochtstrips, of stellen uw centrale verwarming (cv) slimmer in. Zo heeft u minder energie nodig om uw huis warm te krijgen. En zo houdt uw huis de warmte langer vast. Dat scheelt in uw portemonnee en het is ook nog eens helemaal gratis! 

De EnergieFixers komen twee keer bij u op bezoek

 1. Kennismaken
  Elk huis is anders en heeft andere mogelijkheden om energie te besparen. De EnergieFixer kijkt tijdens het eerste bezoek wat bij u thuis slim is om te doen. Zo’n bezoek duurt maximaal 1 uur. In overleg wordt alles onderzocht en samen met u bespreken ze van te voren alle mogelijke aanpassingen. U heeft het laatste woord.
 2. Huis fixen
  Tijdens het tweede bezoek gaan twee EnergieFixers met hun gereedschap en producten aan de slag in uw huis op basis van de gemaakte afspraken. U hoeft zelf niets te doen. Het bezoek duurt tussen de 2 en 4 uur.

Elk huis is anders, maar dit zijn de meest voorkomende maatregelen:

 • Reflecterend materiaal achter radiatoren
 • Ventilatoren onder de radiator (warmte wordt sneller en beter verspreid) 
 • Tochtstrips die de kieren dichten
 • De cv slimmer instellen
 • Koppelstukjes en/of filters waarmee u water bespaart

Is aanmelden de moeite waard?

Ja, want de EnergieFixers helpen u gratis, u bespaart energie(kosten) en uw wooncomfort wordt beter.  Zodra uw aanmelding binnenkomt nemen we contact met u op om de eerste afspraak in te plannen. De EnergieFixers komen 2x bij u langs. De eerste keer om u en uw woning te leren kennen, de tweede keer gaan ze aan de slag.  U hoeft verder zelf niks te doen. 

Wat krijgt u allemaal:

 • Gratis advies en producten
 • Service door vakmensen
 • Alles wordt u uit handen genomen
 • Lagere energierekening
 • Comfortabeler wonen

Maak direct een afspraak met de EnergieFixers

Wilt u een lagere energierekening en meer wooncomfort? De EnergieFixers hebben goed nieuws voor u. Als u in de wijken Zwanenveld, Meijhorst en Aldenhof woont, kunt u zich nu aanmelden. Het maakt niet uit of u huurt (van bijvoorbeeld Woonwaarts, Talis of Portaal, of van een andere verhuurder) of een eigen huis heeft. Ieder huishouden wordt geholpen.

Woont u in een andere wijk?

De EnergieFixers beginnen in de wijken Zwanenveld, Meijhorst en Aldenhof. Andere wijken volgen nog. Wanneer we hier meer over weten brengen we u graag op de hoogte.

Alvast zelf beginnen met energie besparen?

 • Kijk dan op nijmegen.nl/energiecoach voor handige bespaartips en de gratis hulp van een energiecoach
 • Zelf energie opwekken kan ook een oplossing zijn. Meer daarover vindt u ook op nijmegen.nl/energieloket
 • Grotere maatregelen nemen met een kleine beurs? De ‘Toekomstbestendig Wonen Lening’ is dan wat voor u. Ga naar nijmegen.nl en zoek naar: ‘Toekomstbestendig Wonen Lening’

EnergieFixer worden?

Dankzij onze zichtbare campagne en de support van Perry Ubeda hebben we inmiddels voldoende EnergieFixers om woningen in Dukenburg te fixen. Wilt u ook EnergieFixer worden of een andere bijdrage leveren? Meld u dan hier aan en we houden u op de hoogte.