Wij fixen uw huis. Gratis

De EnergieFixers waren het afgelopen jaar werkzaam in Zwanenveld, Tolhuis, Meijhorst, Aldenhof, Lankforst, Malvert, Neerbosch Oost, Goffert, Grootstal, Lindenholt, Heseveld, Hatert en Hengstdal. Momenteel zijn ze werkzaam in Brakkenstein en Hatertse Hei. Wilt u energie besparen en uw huis comfortabeler laten maken door de Energiefixers? Het enige wat u moet doen is direct uw huis aanmelden. Het werk dat ze uitvoeren en de materialen zijn gratis! Meld u nu aan via de website van de gemeente Nijmegen.

HUIS AANMELDEN

Na uw aanmelding ontvangt u een mailtje van ons ter bevestiging. Het kan zijn dat dit mailtje in uw ongewenste post terecht komt. Houd daarom ook uw spam-box goed in de gaten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op via e-mail of telefoon. Let op: er zijn al veel aanmeldingen binnengekomen. Het kan even duren voordat de fixafspraak ingepland kan worden.

Hoe werkt het?

Meld u online aan. U krijgt een mailtje ter bevestiging dat u zich heeft aangemeld. We gaan wijk voor wijk de huizen fixen. Wanneer uw postcode adres aan de beurt is, nemen wij contact met u op. De Fixers komen als het u uitkomt bij u op bezoek en nemen gereedschap en handige producten mee. Daarna gaan ze aan de slag in uw huis, op basis van de gemaakte afspraken. Ze installeren bijvoorbeeld radiatorfolie, tochtstrips en/of stellen uw centrale verwarming (cv) slimmer in. Zo heeft u minder energie nodig om uw huis warm te krijgen. En zo houdt uw huis de warmte langer vast. Dat scheelt in uw portemonnee en het is ook nog eens helemaal gratis! U hoeft zelf niets te doen. Het bezoek duurt ongeveer 2 uur.

Maatregelen

Elk huis is anders, maar dit zijn de meestvoorkomende maatregelen:

 • Reflecterend materiaal achter radiatoren
 • Ventilatoren onder de radiator (warmte wordt sneller en beter verspreid) 
 • Tochtstrips die de kieren dichten
 • De cv slimmer instellen
 • Koppelstukjes en/of filters waarmee u water bespaart

Is aanmelden de moeite waard?

Ja, want de EnergieFixers helpen u gratis, u bespaart energie(kosten) en uw wooncomfort wordt beter. U hoeft verder zelf niks te doen. 

Wat krijgt u allemaal

 • Gratis advies en producten
 • Service door vakmensen
 • Alles wordt u uit handen genomen
 • Lagere energierekening
 • Comfortabeler wonen

Maak direct een afspraak met de EnergieFixers

Wilt u een lagere energierekening en meer wooncomfort? De EnergieFixers hebben goed nieuws voor u. Als u in Hengstdal woont, kunt u zich nu aanmelden. Het maakt niet uit of u huurt (van bijvoorbeeld Woonwaarts, Talis of Portaal, of van een andere verhuurder) of een eigen huis heeft. Ieder huishouden wordt geholpen.

Woont u in een andere wijk?

De EnergieFixers waren werkzaam in de wijken Zwanenveld, Tolhuis, Meijhorst, Aldenhof, Lankforst, Malvert, Neerbosch Oost, Goffert, Hatert, Grootstal, Lindenholt,  Heseveld en Hengstdal. Momenteel zijn ze werkzaam in Brakkenstein en Hatertse Hei. Andere wijken volgen later. Wanneer we hier meer over weten brengen we u graag op de hoogte.”

Alvast zelf beginnen met energie besparen?

 • Kijk dan op nijmegen.nl/energiecoach voor handige bespaartips en de gratis hulp van een energiecoach
 • Zelf energie opwekken kan ook een oplossing zijn. Meer daarover vindt u ook op nijmegen.nl/energieloket
 • Grotere maatregelen nemen met een kleine beurs? De ‘Toekomstbestendig Wonen Lening’ is dan wat voor u. Ga naar nijmegen.nl en zoek naar: ‘Toekomstbestendig Wonen Lening’