Ben jij een baas? Prijsvraag voor scholieren wordt verlengd

Zit jij op de middelbare school? En heb jij een topidee voor een eigen bedrijf? Voor een product of dienst waarmee je mensen helpt? Of waarmee je Nijmegen (of de hele wereld) leuker en beter maakt? Doe dan mee aan onze prijsvraag ‘Ben jij een baas?’. Deze prijsvraag is door het coronavirus verlengd tot 15 oktober 2020.

Maak nu een (eenvoudig) bedrijfsplan. Je kunt er € 250,- startkapitaal mee winnen. En je krijgt hulp van StartUp Nijmegen om je 1e stappen naar een eigen bedrijf te zetten.

Opsturen bedrijfsplan uiterlijk 15 oktober 2020

Werk je ideeën voor je bedrijf, product of dienst verder uit en vul het formulier voor een bedrijfsplan in. Eind oktober kiest de jury (met wethouder Monique Esselbrugge en Nijmeegse ondernemers) de winnaar.

Waarom deze prijsvraag?

De gemeente vindt het belangrijk dat jongeren al vroeg kennis maken met de mogelijkheden van ondernemen. Want jonge ondernemers zorgen voor creativiteit, innovatie en een veerkrachtige economie.

Deze prijsvraag is georganiseerd na een aangenomen raadsmotie uit juni 2019.

Toestemming

Als je deelneemt, ga je ermee akkoord dat de gemeente de voornaam, schoolnaam en foto (eventueel ook video) van de winnaar gebruikt voor bekendmaking via gemeentelijke media. Als je jonger dan 18 bent, vraag dan toestemming voor deelname aan de actie aan je ouders/verzorgers.