Wie is de Nijmeegse impactondernemer van het jaar?

De gemeente Nijmegen is voor de Impact Awards op zoek naar ondernemers die met hun product of dienst een positieve impact maken op hun omgeving. Nomineren kan niet meer.

Netwerk- en inspiratiebijeenkomst Economische Visie

Wel kunnen ondernemers zich nog aanmelden voor de Netwerk- en in inspiratiebijeenkomst rond de Economische Visie in de Nijmeegse Vasim. 

Tijdens deze bijeenkomst worden de Nijmeegse Impact Awards uitgereikt. Wat dat precies inhoudt ziet u in deze video. De 5 finalisten van de Nijmeegse Impact Award nemen u daarnaast mee in hun reis in het opzetten van een impactvol en winstgevend bedrijf. 

Tijdens deze bijeenkomst wil wethouder John Brom graag horen waar u als ondernemer kansen ziet voor het actieprogramma rond de Economische Visie 2020-2025. De avond biedt een mooi programma. Met onder andere Joske Paumen, directeur van Start Foundation, die u uitnodigt om mee te doen aan het creëren van een nieuwe werkelijkheid. Samen op weg naar een maatschappij waarin iedereen werkt en die voor iedereen werkt. 

Met de toenemende duurzame elektriciteitsproductie en de toenemende vraag naar elektriciteit, lopen we tegen de grenzen van het huidige netwerk aan. Dat er iets moet gebeuren aan energietransitie staat vast. Studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) werken daarom samen met het MKB aan innovaties voor energietransitie. Hoofddocent toekomstbestendige elektrische infrastructuur van de HAN, Joke Westra wil daarom graag pro-actief samenwerken met bedrijven. De Nijmeegse zanger Collin Hoeve, de snelste songwriter van de wereld, maakt ter plekke een lied over de bijeenkomst.

Mis deze bijeenkomst niet  en meld u aan! Omdat samenwerking van cruciaal belang is, mag u voor deze editie een ‘young potential’ meenemen uit uw netwerk. 

Datum: 5 oktober 2023
Locatie: Vasim Events
Tijd: 16.30 uur – 18.30 uur (netwerkmoment aansluitend).

Aanmelden