6 Finalisten bekend Innovatie Award 2021

Na het succes van de 1e editie gaan we dit jaar weer op zoek naar de innovatoren van het Nijmeegse bedrijfsleven: Nijmeegse ondernemers of bedrijven die het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben neergezet en/of Nijmegen op de kaart hebben gezet. Uit alle inzendingen wordt, per categorie, een selectie van 3 finalisten samengesteld. Op de Netwerk- en Inspiratiebijeenkomst van 16 september kiest de jury wie de winnaars zijn van de Innovatie Awards. Daarnaast stemmen de bezoekers van het evenement op hun publieksfavoriet.De winnaars winnen  € 8.000,- om in hun bedrijf te investeren. Daarnaast is er een publieksprijs van € 4.000,-.

2 categorieën

Net als afgelopen jaar zijn er ook dit jaar 2 categorieën. Allereerst gaan we op zoek naar ondernemers die het afgelopen jaar op digitaal vlak hebben uitgeblonken. Heeft u succesvol de stap van offline naar online gemaakt? Of heeft u het online dit jaar gewoon heel goed gedaan? Geef uw organisatie of een andere ondernemer dan op voor de categorie ‘digitalisering’.
Voor de 2e categorie zijn we op zoek naar ondernemers die goed bezig zijn geweest op het gebied van personeelsbeleid. Heeft u met een nieuwe manier van werken gezorgd dat uw werknemers zich hebben ontwikkeld? Heeft u door een nieuwe vorm van werken thuiswerken en presteren weten te combineren? Of heeft u uw medewerkers op een andere manier weten te inspireren? Geef uzelf of een andere ondernemer dan op voor de categorie ‘personeelsbeleid’.

De 6 finalisten

Wethouder Monique Esselbrugge, Pascal Ninaber (winnaar vorig jaar) en Rick Schraven (Hoppenbrouwers) vormen de jury. Zij bepalen tijdens de bijeenkomst op 16 september welke ondernemer er wint.Tijdens het event kan er ‘live’ gestemd worden op de publieksprijs.

Categorie Digitalisering

  • Open Source Radio: Online radio station gericht op elektronische muziek die het afgelopen jaar flinke stappen heeft gemaakt.
  • Studio Honig: Organisatie die online streaming aanbiedt. Afgelopen jaar ontstaan uit Ecolicht en Honig Events.
  • EKI: Producent van rubber en schuim die een eigen configurator heeft gebouwd voor hun webshop.

Categorie Personeelsbeleid

  • Linku: Webbureau dat afgelopen jaar flink gegroeid is en op bijzondere manieren hun personeel gemotiveerd houdt, zoals dmv een gezamenlijke workation.
  • Studio Linksvoor: Evenementenbureau dat personeel divers inzet en opleidingen aanbiedt om door te groeien.
  • Bovemij: Financiele dienstverlener die hun personeel op creatieve manieren heeft proberen te motiveren en te verbinden in een online tijd.