Beweegroutes

Nijmegen heeft beweegroutes waar je coördinatie, kracht en conditie kan trainen.

De KWIEK-beweegroute (pdf, 470 kB) is speciaal ingericht voor ouderen om te bewegen in de openbare ruimte. De route bevat verschillende oefeningen en maakt gebruik van het straatmeubilair.

Locatie: de start is naast het Cruyff Court in de Zellersacker 10e straat.

De KWIEK-Beweegroute Galgenveld (pdf, 519 kB) is speciaal ingericht voor ouderen om te bewegen in de openbare ruimte. De route bevat verschillende oefeningen en maakt gebruik van het straatmeubilair.

Locatie: start vanaf de Professor Cornelissenstraat. 

De KWIEK-beweegroute (pdf, 410 kB) is speciaal ingericht voor ouderen om te bewegen in de openbare ruimte. De route bevat verschillende oefeningen en maakt gebruik van het straatmeubilair.

Locatie: Park Malderborgh in de wijk Hatert

De KWIEK-Beweegroute Hazenkamp - St. Anna (pdf, 622 kB) is speciaal ingericht voor ouderen om te bewegen in de openbare ruimte. De route bevat verschillende oefeningen en maakt gebruik van het straatmeubilair.

Locatie: start vanaf de Maranathakerk.
 

De KWIEK-beweegroute Meijhorst (pdf, 530 kB) is speciaal ingericht voor ouderen om te bewegen in de openbare ruimte. De route bevat verschillende oefeningen en maakt gebruik van het straatmeubilair.

Locatie: de start is bij het wijkcentrum Dukenburg en stichting Vincentius Meijhorst 1400

De KWIEK-Beweegroute Weezenhof (pdf, 566 kB) is speciaal ingericht voor ouderen om te bewegen in de openbare ruimte. De route bevat verschillende oefeningen en maakt gebruik van het straatmeubilair.

Locatie: start vanaf Huis van Weezenhof, Weezenhof 55e straat

De FIT-Beweegroute Lindenholt (pdf, 1.9 MB) is een hardlooppad van 2,5 kilometer met fitnesstoestellen langs het Maas-Waalkanaal. 

Locatie: Maas-Waalkanaal bij de Draaiom.

De FIT-Beweegroute Wolfskuil (pdf, 625 KB) is een hardlooprondje van 2,3 kilometer met trimtoestellen. Volg de pijlen op de route en train je coördinatie, kracht en conditie. Leuk om te doen en goed voor je lijf.

Locatie: Wolfskuil 
 

De FIT-Beweegroute Westerpark (pdf, 587 KB) is een hardlooprondje van 1,2 kilometer met trimtoestellen. Volg de pijlen op de route en train je coördinatie, kracht en conditie. Leuk om te doen en goed voor je lijf.

Locatie: Westerpark in de wijk Waterkwartier 
 

Let bij het dubbelzijdig printen van de beweegroute even op de instellingen van uw printer zodat de binnenkant niet op zijn kop komt.
Kies - bij de meeste printers - bij basisfuncties voor 'liggend'.

Met de QR-fit app (gratis) kunt u in Bottendaal een beweegroute van ongeveer 2.5 km lopen. De route bestaat uit 10 palen met qr-codes. Bij elke qr-code krijgt u een conditie- of krachtoefening met uitleg. Dit natuurlijk op uw eigen niveau. De oefeningen veranderen iedere 24 uur. Zo kunt u elke dag andere oefeningen doen! 

Meer weten of app downloaden? Ga naar QR-FIT.