Sportzaal of sportveld huren

Tegen betaling kunt u gebruik maken van gymzalen, sportzalen, sporthallen en sportvelden van de gemeente: voor sportactiviteiten en evenementen. Eenmalig of voor langere termijn.

Binnen onze accommodaties gelden extra richtlijnen in verband met het coronavirus. Elke sporter is verplicht om zich aan deze regels te houden. Ook wij nemen maatregelen rondom de hygiëne voor de sporters. Denk hierbij aan desinfectiepalen, looproutes en mandjes met desinfectiemiddelen. Zo zorgen we samen voor een prettige en veilige sportomgeving.

U kunt tegen betaling een gymzaal, sportzaal, sporthal of velden op een sportpark van de gemeente huren. U mag de aanwezige sport- en spelmaterialen gebruiken. Bekijk de inrichting, tarieven en voorwaarden op:

U kunt evenementen organiseren in de Jan Massinkhal.

Wilt u eenmalig een sportzaal of -veld huren? Of doet u dit voor een losse activiteit? Dan kunt u op de volgende manieren een sportzaal of -veld huren: 

Huren voor een langere periode of op een sportpark kan alleen via de Verhuurbalie:

Heeft u een klacht over de zaal, hal of het sportpark? Of werkt er iets niet op de locatie? Dan kunt u die melden bij de beheerder ter plekke. 

Heeft u een algemene klacht? Dan kunt u die melden via 'Klacht over de gemeente'.