Welkom bij Kunst op Straat

Hier vindt u een impressie van de meer dan 500 kunstwerken in de openbare ruimte van de gemeente Nijmegen.

Zoeken
U kunt in de collectie zoeken op de locatie van het kunstwerk (op straatnaam of op de stadsplattegrond), op kunstenaar (wie heeft het gemaakt?), op jaartal (in welke periode is het kunstwerk gemaakt?) en op de titel van het kunstwerk. U kunt ook vrij zoeken in alle tekst die op deze pagina's staat: typ hiervoor uw trefwoord in het zoekvakje rechtsboven.

Kunstroute
Onder het kopje 'kunstroute' vindt u een aantal fiets- en wandelroutes langs kunstwerken met een bepaalde samenhang.

Mobiele toepassing
Als u in Nijmegen op straat rondloopt, kunt u informatie over de kunstwerken ter plekke gratis opvragen met uw mobieltje.

Ontbrekende informatie
Soms ontbreken er gegevens bij een kunstwerk. Dat betekent dat die informatie bij de gemeente niet bekend is op dit moment. Weet u meer? Laat het ons dan weten via e-mail (gemeente@nijmegen.nl met als onderwerp Kunst op Straat). Wij horen het ook graag wanneer u foutieve informatie tegenkomt. Vermeld bij uw reactie in ieder geval de titel van het kunstwerk waarover u mailt, de bron waaruit u uw gegevens hebt en uw telefoonnummer of mailadres zodat wij u bij vragen kunnen benaderen.

Vragen?
Als u vragen heeft over dit onderwerp dan kunt u die stellen in een e-mail naar gemeente@nijmegen.nl, met als onderwerp Kunst op Straat.

Kunst in Gelderland
Wilt u meer weten over kunst in Gelderland, kijk dan op www.beeldenvangelderland.nl

Dit is een uitgave van de gemeente Nijmegen.
Proclaimer