Datum:

Explosie Hillekensacker

Op 13 mei vond er een explosie plaats bij een woning aan de 32e straat Hillekensacker. De 30 woningen in de directe omgeving zijn toen ontruimd. De bewoners van deze woningen zijn elders ondergebracht.

Houd afstand

Verschillende organisaties zijn in de straat aanwezig voor allerlei werkzaamheden. Wij vragen u om niet naar de straat toe te gaan als u daar geen dringende reden voor heeft, zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren (zeker ook rekening houdend met coronamaatregelen).

Vragen van bewoners van getroffen woningen

Heeft u schade, verzekeringsvragen of andere praktische vragen, bijvoorbeeld over onderdak en uw spullen? Of heeft u zorg of hulp nodig? Meld u dan bij Stichting Salvage. Deze stichting werkt namens alle verzekeraars om getroffen bewoners te helpen. Ook als u geen verzekering heeft kunt u daar terecht.

Salvage is donderdag 14 mei en vrijdag 15 mei overdag met een informatieplek aanwezig in de straat voor bewoners. Vanwege coronamaatregelen vragen wij u om daar ook rekening te houden met 1,5 meter afstand en niet te gaan als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. U kunt Salvage ook bellen op tel. 088 - 4040200.

Vragen uit de wijk

Woont u niet in de getroffen woningen maar heeft u wel schade? Bel dan Salvage op tel. 088 - 4040200
Heeft u andere vragen? Dan kunt u de gemeente, tijdens kantooruren, bereiken op tel. 14024.