Acties voor de Nijmeegse binnenstad

De Nijmeegse binnenstad wordt groener, aantrekkelijker en nóg bruisender. Om dat voor elkaar te krijgen, is het Actieplan Binnenstad 2021-2022 gemaakt. Samen met Nijmeegse bewoners, ondernemers en bezoekers zijn plannen gemaakt en concrete acties gekozen om een extra impuls te geven aan de binnenstad. De gemeente Nijmegen heeft hiervoor 4,5 miljoen euro extra budget vrijgemaakt. Benieuwd wat we hiermee doen? Volg Hartje Nijmegen via onderstaande kanalen.

Bekijk alle acties

Bekijk alle acties

Stuur een idee in en win een stadsfiets!

De gemeente Nijmegen haalt nieuwe acties voor de binnenstad voor 2023 en 2024 op. Heeft u een goed idee om de binnenstad gezelliger, aantrekkelijker of gewoon beter te maken? Stuur dan hieronder uw idee in. Wanneer u een idee instuurt en uw gegevens achterlaat, maakt u kans op een Hartje Nijmegen-stadsfiets, een lokale bon van 100 euro of een lokale bon van 75 euro!

idee sturen

idee sturen

Hartje Nijmegen op social media

Actieplan binnenstad

Lees het Actieplan Binnenstad 2021-2022 (pdf 8,76 MB). In dit Actieplan staat welke acties de gemeente Nijmegen in 2021 en 2022 uitvoert om het centrum aantrekkelijk te houden. De gemeente Nijmegen investeert vanwege het coronavirus extra in het Nijmeegse centrum. De binnenstad is door corona leger dan anders en ondernemers hebben het zwaar. Met de extra acties uit het Actieplan wil de gemeente ervoor zorgen dat de binnenstad ook na corona een bruisende plek blijft.