Datum:

Vrijmarkt Koningsdag 27 april 2019

De vrijmarkt in het Goffertpark is op zaterdag 27 april van 9.00 tot 16.00 uur. Meestal is het gezellig druk. Er zijn heel weinig parkeerplaatsen, kom te voet of met de fiets.

Hoe komt u op de vrijmarkt?

Lossen van goederen aan het begin van de dag: alleen op de Slotemaker de Bruïneweg tot 9.00 uur.
Laden van goederen aan het eind van de dag: vanaf 16.00 uur op de Slotemaker de Bruïneweg. Let op! Bij grote drukte kunt u misschien pas later vertrekken. Let op de aanwijzingen van de politie.
Geen auto’s op het gras parkeren. Parkeer op een van de 3 parkeerterreinen rond het Goffertpark.
De Slotemaker de Bruïneweg is afgesloten tussen 9.00 en 16.00 uur.
Op de Slotemaker de Bruïneweg geldt éénrichtingsverkeer van de Muntweg richting de Hatertseweg. Ook op de Rentmeesterlaan geldt éénrichtingsverkeer in de richting van de Vossenlaan.
Het afkoppelen van aanhangers is niet toegestaan.
U mag zelf een plek uitkiezen.

Wat mag wel en niet bij de verkoop?

U mag bijna alles verkopen. Niet toegestaan: grote meubelen en witgoed (koelkasten, banken, tenten) en auto’s. Ook mag u geen drank en etenswaren verkopen (alleen met vergunning).
Beroepshandel en verkoop van (rest)partijen is verboden.
Het gebruik van gas/vuur is niet toegestaan.
Kleine partytenten/parasols zijn toegestaan, marktkramen niet.

Waar kan ik afval inleveren?

Laat uw grondplaats netjes achter. Neem niet-verkochte goederen mee naar huis en lever deze in bij een kringloopwinkel of bij de milieustraat. Het overgebleven afval kunt u inleveren bij de 12 afvalpunten op de Goffertweide. Bij 3 afvalpunten staan ook containers voor oud papier, textiel en elektronische apparaten.