Datum:

Weekagenda college van B en W van 22 - 29 september 2021

Let op: in verband met de coronarichtlijnen kunnen de evenementen op de weekagenda veranderen. Controleer daarom regelmatig deze pagina

Dinsdag 21 september

Burgemeester Bruls en wethouder Bert Velthuis zijn aanwezig bij het 50 jarig jubileum van de botanische tuin van Hortus Nijmegen.
Plaats: Hortus Nijmegen Botanische Tuin, d’Almarasweg 22d
Tijd: 16.30 uur

Vrijdag 24 september

Burgemeester Bruls spreekt en legt een krans tijdens de oorlogsherdenking van de burgerslachtoffers  in het Willemskwartier. Voor de vijfde keer vindt er een ceremonie plaats. Vorig jaar is niet doorgegaan vanwege corona. In 2019 is begonnen met het aanbrengen van markeringsplaatjes in de stoep voor de woningen van slachtoffers op het Beetsplein. Dit jaar is de Maerlantstraat aan de beurt. 
Plaats: bij het oorlogsmonument De Muur aan de Spieghelhof
Tijd: 14.00 uur

Zaterdag 25 september

Wethouder Grete Visser verricht de openingshandeling tijdens de heropening van BUUR in Brakkenstein. BUUR is een eetcafé, ontmoetingsplek en wijkplaats, maar ook een plek waar bewoners, zorginstellingen en andere partners samenkomen om diverse buurtprojecten op te zetten. Er is gewerkt aan een grote verbouwing, waardoor BUUR klaar is voor de toekomst. Plaats: Deken Hensburchstraat 2
Tijd: 12.15 uur

Maandag 27 september

Burgemeester Bruls opent de logistieke roadshow. Logistics Valley Regio Nijmegen organiseert de Logistieke Roadshow in samenwerking met het ROC Nijmegen en de ondernemers. De roadshow gaat van maandag 27 september tot en met vrijdag 1 oktober langs 15 middelbare scholen in de omgeving van Nijmegen. Het doel is om jongeren tussen de 12 en 16 jaar te interesseren voor de logistieke sector. De provincie en de gemeente hebben dit financieel mede mogelijk gemaakt. 
Plaats: Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud, Van Cranenborchstraat 7
Tijd: 9.00 uur 

Wethouder Grete Visser spreekt bij het 30-jarig bestaan van Openbare Basisschool (OBS) de Muze. Door de coronapandemie konden zij vorig jaar het lustrum niet vieren. Er is toen besloten om het uit te stellen naar dit schooljaar.  
Plaats: Limoslaan 25
Tijd: 12.45 uur