Datum:

Weekagenda college van B en W van 11 - 18 maart 2020

Woensdag 11 maart

Wethouder Noël Vergunst opent het Taalcafé in Lindenholt. Dit Taalcafé is opgezet samen met Bindkracht 10. Het wordt vanaf 11 maart wekelijks georganiseerd in Wijkatelier Lindenholt. In het Taalcafé oefenen deelnemers met Nederlands als 2e taal. Het Taalcafé is geen cursus, maar een begeleid, informeel samenzijn. Het Taalcafé wordt georganiseerd in bibliotheken in het hele land, waaronder 15 vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid. 
Plaats: wijkatelier Lindenholt, Zellersacker 1003
Tijd: 10.00 uur 

Donderdag 12 maart 

Burgemeester Bruls spreekt tijdens de afscheidsbijeenkomst van Kees Boele, voorzitter College van Bestuur HAN. Wethouder Grete Visser is aanwezig.
Plaats: HAN Campus Nijmegen, Kapittelweg 35
Tijd: 16.00 – 17.30 uur

Wethouder Bert Velthuis is aanwezig bij het onderwijs symposium ‘Onderwijs over de Tweede Wereldoorlog, in het bijzonder de Holocaust’.
Plaats: Vrijheidsmuseum, Wylerbaan 4, Groesbeek
Tijd: 17.30 uur 

Vrijdag 13 maart 

Wethouder Harriët Tiemens verricht een handeling tijdens de opening van de tentoonstelling Verbeelding van de Waal – een interactieve beleving van de rivier. 
Plaats: Museum de Bastei, Waalkade 83-84
Tijd: 15.45 – 16.30 uur

Wethouder Bert Velthuis opent de Avond van de Nijmeegse Sport en deelt ook de prijzen uit bij de prijsuitreiking. Nijmegen heeft vele topsporters en sporttalenten. Ook in 2019 hebben zij mooie en bijzondere prestaties geleverd. Daarom reikt de gemeente jaarlijks sportprijzen uit in 5 categorieën, bestaande uit een oorkonde, juryrapport en een geldbedrag. De stemmen van het publiek bepalen samen met de stemmen van de jury wie de prijzen winnen.
Plaats: Jan Massinkhal, Nieuwe Dukenburgseweg 5
Tijd: 20.00 – 22.00 uur 

Zaterdag 14 maart

Wethouder Noël Vergunst is bij de 5e editie van het Internationaal AudioVisueel Voorjaarsfestival. Het AudioVisueel Voorjaarsfestival is in het grensgebied tussen Arnhem (NL), Nijmegen (NL) en Essen (D). Het is intussen een vast onderdeel geworden van de AV-agenda van de vele trouwe inzenders en bezoekers. Het festival is multimediaal en multinationaal, een grenzeloos festival.
Plaats: De Klif, Pijlpuntstraat 1, Nijmegen-Oosterhout.
Tijd: 9.30 – 16.30 uur 

Zondag 15 maart

Wethouder Grete Visser is aanwezig bij de Armeense culturele middag, georganiseerd door Armeense Stichting VAN. Het programma bestaat uit zang, dans, muzikale en culinaire workshops en tentoonstellingen. 
Plaats: wijkcentrum Dukenburg, Meijhorst 7039
Tijd: 13.00 uur