Datum:

Weekagenda college van B en W van 1 - 8 december 2021

Let op: in verband met de coronarichtlijnen kunnen de evenementen op de weekagenda veranderen. Controleer daarom regelmatig deze pagina

Woensdag 1 december

Wethouder Noël Vergunst is aanwezig bij de presentatie van een boek over het Honigcomplex getiteld 'Tenminste houdbaar tot..'. Het Honigcomplex was eigenlijk houdbaar tot 31 december 2021. In plaats van over haar datum te gaan is zij juist in waarde gestegen. Inmiddels heeft het gebied een permanente functie in Nijmegen verworven en is het een aanwinst voor de stad. 
Plaats: De Bouillon, Honigcomplex, ingang onder de toren
Tijd: 16.00 uur

Donderdag 2 december

De burgemeester geeft een gastles bij De Groene BSO, een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar, rond het thema ‘Nijmegen’. De burgemeester zal iets vertellen over de stad, het bestuur en zijn rol als burgemeester.
Plaats: Bredestraat 174
Tijd: 16.15 uur

Dinsdag 7 december

Wethouder Grete Visser opent de buitententoonstelling ‘WIJ … doorbreken de cirkel van geweld’. Deze tentoonstelling is een nieuw project van Stichting Open mind waarmee zij, in samenwerking met een grote groep mensen die de cirkel van geweld hebben doorbroken, huiselijk geweld en kindermishandeling beter bespreekbaar willen maken.
Plaats: Van Schaeck Mathonsingel
Tijd: 16.45 uur