Datum:

Welk Nijmeegs bedrijf wint dit jaar de Innovatie Awards?

Ondernemers en bedrijven uit Nijmegen opgelet! De gemeente Nijmegen gaat dit jaar met de 3e editie van de Innovatie Awards op zoek naar de innovatiefste bedrijven uit de stad. Dit jaar zoekt de gemeente bedrijven of ondernemers die met hun product, dienst of proces een positieve impact maken of hebben gemaakt op mensen. 

Impactvol ondernemen

Ondernemen gaat niet langer meer om ‘plat’ geld verdienen maar veel meer om waarde creëren voor jezelf en voor anderen. Daarom is de gemeente dit jaar op zoek naar bedrijven die met hun product, dienst of proces niet alleen geld willen verdienen maar ook een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij of de omgeving. We kijken daarbij vooral naar de mens-kant. Wat betekent jouw innovatie voor mensen? Op welke wijze zijn mensen de sleutel geweest om tot een succesvolle innovatie te komen? Heb je als ondernemer met deze innovatie bereikt dat meer mensen mee hebben kunnen doen? Meld je dan aan!

Wethouder John Brom: “Nijmegen bruist van ondernemerschap. Er zijn tal van prachtige bedrijven die met hun onderneming succesvol zijn en tegelijkertijd zorgen voor mooiere samenleving. Deze bedrijven zijn een voorbeeld voor andere bedrijven en verdienen een podium.”

Twee categorieën

Dit jaar zijn er 2 categorieën. Er wordt onderscheid gemaakt tussen bedrijven met minder dan 20 man personeel in dienst en bedrijven met meer dan 20 man personeel. Uit alle inzendingen wordt, per categorie, een selectie van 3 finalisten samengesteld. Een vooraf samengestelde jury bepaalt welke ondernemer er wint. De winnaar wordt in oktober tijdens het Economische Visie event #Kansvoornijmegen bekendgemaakt. De winnaars ontvangen € 5.000,-- om in hun onderneming te investeren. Daarnaast zal er onder alle finalisten nog een publieksprijs worden vergeven van € 2.500,--. Het aanwezige publiek mag stemmen voor de publieksprijs. 

Nomineer jezelf of een ander bedrijf

Bedrijven in Nijmegen kunnen zichzelf of een ander bedrijf nomineren tot en met 5 september 2022 via www.nijmegen.nl/innovatieawards. De uitreiking zal live plaatsvinden tijdens het event op 4 oktober. Dit programma start om om 16.30 uur en duurt tot 18.30 uur met aansluitend een netwerkborrel.