Datum:

Welke ondernemer verdient de #KansvoorNijmegen Innovatie Award?

De gemeente is op zoek naar ondernemers of organisaties die zich in de coronacrisis hebben onderscheiden op het gebied van personeelsbeleid of het digitaliseren van activiteiten. Nomineer jezelf of een ander vóór 1 september en maak kans op de #KansvoorNijmegen Innovatie Award: een van de twee juryprijzen van 8000 euro, of de publieksprijs van 4000 euro. Deze award wordt voor het eerst uitgereikt in het teken van de Economische Visie. 

Dubbele opgave

De afgelopen maanden hebben grote impact gehad op veel ondernemers in Nijmegen. Velen zagen opdrachten, klanten en inkomsten wegvallen. Tegelijkertijd zat veel personeel thuis en bleven personeelskosten doorlopen. Ondernemers hadden een dubbele opgave: overeind blijven en hun bedrijfsvoering innoveren. Nijmeegse ondernemers en organisaties blijken veerkrachtig en zoeken naar nieuwe (digitale) verdienmodellen, online vormen van klantcontact en manieren om personeel op een flexibele manier in te zetten. Zij zijn inspiratiebron voor andere ondernemers en verdienen een podium. De gemeente wil hen in het teken van de Economische Visie graag ondersteunen om hun initiatief nog succesvoller te maken.

Nomineren

Ben, of ken jij een ondernemer met een in Nijmegen gevestigd bedrijf, die de afgelopen maanden:

  1. zich heeft onderscheiden op het gebied van personeelsbeleid? Zijn/haar  medewerkers op een flexibele manier heeft ingezet, of omgeschoold? Of op een andere manier een positieve impuls heeft gegeven aan personeel? 
  2. fysieke activiteiten succesvol heeft aangevuld met een digitale variant? Of nieuwe digitale bedrijfsactiviteiten heeft opgestart?

Geef jezelf of een ander op vóór 1 september 2020: nijmegen.nl/innovatieaward

Op de inspiratie- en netwerkbijeenkomst rond de Economische Visie op 24 september 2020 worden de winnaars bekend gemaakt.