Nijmegen de winter door

In de afgelopen winter hielp de gemeente Nijmegen inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen die geldzorgen hadden door de hoge energiekosten. Inwoners konden tot 31 maart 2023 gebruik maken van deze ondersteuning. Op deze pagina leest u wat we nog steeds voor u kunnen doen.

Geldzorgen inwoners

Heeft u geldzorgen? Kijk hier voor advies, energietoeslag en vergoedingen.

Geldzorgen maatschappelijke organisaties en verenigingen

Heeft u als maatschappelijke organisatie of vereniging problemen door de hoge energiekosten? Meld u dan bij uw contactpersoon van de gemeente Nijmegen. Weet u niet wie uw contactpersoon is? Bel ons dan op 14 024.

Geldzorgen ondernemers

Heeft u geldzorgen en bent u op zoek naar financiële steun, advies en administratieve hulp? Neem contact op met het OndernemersPunt Geldzorgen.

Besparen op uw energierekening

Met kleine aanpassingen kunt u al energie besparen. Op het Energieloket Nijmegen vindt u tips om energie te besparen en informatie en advies voor het duurzaam maken van uw woning. Ook vindt u uitleg over energiecoaches die u hiermee kunnen helpen.

Op nijmegen.nl vindt u informatie over EnergieFixers die u kunnen helpen met energie besparen.

Opwarmen in openbare gebouwen

Zit u thuis in de kou? Dan kunt u altijd naar wijkcentra en ontmoetingsplekken in de wijk. Niet alleen lekker warm, maar ook gezellig.

Alle wijkcentra zijn van maandag tot en met vrijdag open.