Aanmelden bewonersavond 21 en 23 september

De gemeente organiseert twee online informatieavonden over luchtkwaliteit in Nijmegen West en Weurt voor de bewoners. U kunt zich aanmelden via het formulier aanmelden bewonersavond 21 of 23 september . U kunt kiezen uit twee bijeenkomsten op 21 en 23 september. Hieronder leest u meer informatie. 

Deel 1 algemene informatie van 19.30 tot 20.15 uur

Een expert van de gemeente Nijmegen en een expert van de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) vertellen hoe het er nu voor staat met de luchtkwaliteit in Nijmegen-West en in Weurt en wat dit voor de gezondheid betekent. Er zijn twee opties om online mee te doen: 

  1. U logt op de avond zelf in. Vanaf 18.30 uur vindt u hier de links en codes om in te loggen. Vanaf 19.15u kunt u dan inloggen zodat u voldoende tijd heeft voor de start om 19.30u.
  2. U meldt zich aan via het formulier aanmelden bewonersavond 21 of 23 september . Dan ontvangt u op de dag zelf een e-mail met de link naar de online bijeenkomst. Ook ontvangt u een handleiding hoe u kunt inloggen via het programma Zoom. Lukt het niet om in te loggen? Gebruik de toegestuurde handleiding en bel eventueel de helpdesk.

Deel 2: gespreksrondes van 20.15 tot 21.15 uur

Wilt u met de experts in gesprek over gezondheid en luchtkwaliteit? Meldt u dan aan voor de bijeenkomst. Via het formulier aanmelden bewonersavond 21 of 23 september kunt u uw keuze voor een gespreksronde aangeven. Aanmelden is verplicht en vol = vol. Kies maximaal twee rondes.

Thema’s gespreksrondes:

  • Luchtkwaliteit: In deze gespreksrondes kunt u uw vragen stellen over luchtkwaliteit in uw wijk. Een expert van de gemeente Nijmegen of van milieudienst DCMR Rotterdam gaat hierover met u in gesprek
  • Gezondheid: In deze gespreksrondes kunt u uw vragen stellen over het effect van de luchtkwaliteit op uw gezondheid. Een expert van de GGD gaat hierover met u in gesprek
  • Communicatie: heeft u goede ideeën over hoe wij de communicatie met de inwoners over luchtkwaliteit kunnen verbeteren? Of wilt u meedenken over de nieuwe website? Meld u dan aan voor deze gespreksronde met de gebiedsregisseur

Meer informatie


•    Nieuw meetplan luchtkwaliteit in Nijmegen-West en Weurt 
•     Vragen en antwoorden over luchtkwaliteit en over de bewonersavonden