Bijeenkomsten

U vindt hier een overzicht van aankomende bijeenkomsten over het stationsgebied. Heeft u een bijeenkomst gemist? Dan kunt u die hier ook terugkijken.

Informatieavond voorontwerp bestemmingsplan westentree

Op donderdagavond 4 november houdt de gemeente een online informatieavond over het voorontwerp bestemmingsplan westentree van het station en de nieuwe fietsenstalling. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.00 uur. Tijdens deze avond vertellen we u meer over de plannen. 

U kunt zich aanmelden voor deze informatieavond, maar dit is niet verplicht. Als u zich aanmeldt ontvangt u per e-mail een herinnering met daarin de link naar de informatieavond. Ook kunt u de bijeenkomst in uw agenda zetten door de bijlage uit de e-mail in uw digitale agenda op te slaan. 

Als u zich niet aanmeldt kunt u op donderdag 4 november op deze pagina de link vinden naar de informatieavond. De opname van deze avond wordt later via deze pagina gedeeld. 

aanmelden

aanmelden

Vragen en contact

Heeft u vooraf vragen? Stuur dan een e-mail naar stationsgebied@nijmegen.nl. Tijdens de informatieavond kunt u per chat vragen stellen. Het grootste deel van de vragen zullen we na afloop van de bijeenkomst beantwoorden.

Eerdere bijeenkomsten