In het Spoorcafé praten we met verschillende gasten en met u thuis over de plannen voor de vernieuwing van het station en de omgeving.  Zolang het nodig is vanwege corona, organiseren we deze bijeenkomsten online.

Waarom vernieuwen we het stationsgebied eigenlijk? Welke veranderingen komen er? En hoe ziet de planning eruit? Op deze vragen krijgt u antwoord tijdens edities van het Spoorcafé.

De gemeente Nijmegen maakte samen met ProRail en NS een ontwerp op hoofdlijnen voor het Stationsgebied Nijmegen. We zijn benieuwd naar uw 1e indruk. We gaan de plannen de komende tijd verder uitwerken. Wilt u daar actief bij betrokken zijn? Tijdens het Spoorcafé kunt u zich aanmelden.

Spoorcafé 23 maart gemist?

Het allereerste Spoorcafé was op dinsdag 23 maart van 19.30 – 21.00 uur. Heeft u deze digitale bijeenkomst gemist? U kunt het Spoorcafé van 23 maart terugkijken

Er staat een tweede Spoorcafé gepland voor juni. U kunt dan deelnemen aan uw ‘stamtafel’ thuis. Zodra de definitieve datum bekend is kunt u zich hier aanmelden en ontvangt u na aanmelding van ons een link om digitaal deel te nemen aan de bijeenkomst.

De Spoorcafés organiseren we om Nijmegen op een informele manier op de hoogte te houden van wat er gebeurt in het stationsgebied. Natuurlijk kunt u tijdens deze avonden vragen stellen; daarnaast komen er ook aparte bewoners- en participatieavonden.

Vragen en meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Marian Eikholt via stationsgebied@nijmegen.nl. Meer informatie vindt u op www.nijmegen.nl/stationsgebied