Groene Vrijdag: samen aan de slag!

Houdt u van groen én van doen? Op Groene Vrijdag steken inwoners van Nijmegen jaarlijks vrijwillig de handen uit de mouwen om hun stad mooier en duurzamer te maken. Met bijdragen van scholen, partners, vrijwilligers, gemeente én inwoners. Dit jaar vond Groene Vrijdag plaats op vrijdag 5 november 2021.

Groene Vrijdag 2021

Afgelopen jaar vond Groene Vrijdag plaats op 5 november. Een mooie editie vol met activiteiten door heel Nijmegen. Zo kregen basisschoolleerlingen een rondleiding door het windpark, was er een vintage kledingbeurs en werden er op verschillende plekken stenen eruit gehaald en groen geplant! Het team van RN7 is op pad geweest om vanuit de verschillende locaties verslag te doen. Op Facebook staat een korte aftermovie waarin verschillende activiteiten aan bod komen en u de sfeer van Groene Vrijdag kunt proeven. 

Meedoen met uw eigen activiteit

Ook volgend jaar is er weer een Groene Vrijdag. De datum is nog niet bekend, maar het is nooit te vroeg om alvast na te denken over een goed idee. Heeft u zelf of heeft uw bedrijf, instelling of organisatie een mooi idee voor een duurzame doeactiviteit, workshop, rondleiding of online bijdrage op Groene Vrijdag? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar groenevrijdag@nijmegen.nl.