Datum:

Documenten onderzoek bedrijven geplaatst

De documenten die zijn gebruikt voor het rapport â€˜Inventarisatie relevante bedrijven met luchtemissie West en Weurt’ zijn op deze website geplaatst. De wijkvertegenwoordiging vroeg dit half februari in een overleg met wethouder Jan Wijnia (duurzaamheid). De wethouder gaf aan hier graag aan mee te werken als de wijkvertegenwoordiging hier behoefte aan heeft. 

De documenten zijn verzameld bij de rechtmatige eigenaar zoals de gemeenten Nijmegen en Beuningen, provincie Gelderland of de Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN) en waar nodig anoniem gemaakt. De bedrijven waarover informatie wordt gedeeld, zijn hierover op de hoogte gesteld. Zij konden via een zienswijze aangeven dat ze het niet eens zijn met het plaatsen van de documenten. Daarom staan nog niet alle documenten online. Als het proces van de zienswijze is afgerond, volgt van deze bedrijven nog de informatie. 

Op deze website staan de documenten van de 6 bedrijven waarvoor de gemeente Nijmegen verantwoordelijk is. Ook staan hier de documenten van VBI Weurt, waar de gemeente Beuningen verantwoordelijk voor is. De documenten die gebruikt zijn voor het onderzoek van de bedrijven die onder de gemeenten vallen leest u hier per bedrijf terug

De documenten van de bedrijven waar de provincie Gelderland verantwoordelijk voor is, zijn door de provincie op de eigen website geplaatst.