Waalfront gebiedsontwikkeling

Het Waalfront is een langgerekt gebied in Nijmegen-West pal langs de Waal. Het ligt tussen de spoorbrug en stadsbrug De Oversteek. Fabrieksgebouwen hebben hier plaatsgemaakt voor woningen, bedrijven en voorzieningen. Er is al veel klaar, en er komt nog veel aan! 

Ontwikkelingen volgen

Bekijk de website van het Ontwikkelingsbedrijf Waalfront voor alle ontwikkelingen in het gebied.
 

Het Honigcomplex

Na 8 jaar viel op 31 december 2021 het doek voor deze bijzondere hotspot in Nijmegen. Hier komt nieuwbouw van woningen en bedrijven. Ook komen in het gebied van ‘Ulpia en Fabrica’ twee parkeergarages voor bewoners en bezoekers. Een groot deel van het complex is gesloopt. De meesten van de 250 ondernemers zijn verhuisd naar het NYMA-terrein of naar een plek ergens anders in de stad.

De nieuwe Honig

Het bijzondere cultuurhistorische deel van het Honigcomplex (inclusief de gele toren) blijft bewaard, wordt opgeknapt en krijgt een nieuwe functie: bedrijvigheid, horeca, hotel, cultuur, sport. Ook komt hier een woontoren.  Kijk op denieuwehonig.nl 
Ondertussen blijft het bruisen:  Restaurant De Meesterproef, Brebl, Wereldkoks en Coffeebar First Things First zijn open!