Ondernemerspunt & accountmanagers

U bent ondernemer en u heeft vragen. Of u wilt een bedrijf starten of vestigen in Nijmegen. De adviseurs van het OndernemersPunt en de accountmanagers van de gemeente helpen u graag. Heeft u een vraag voor het OndernemersPunt? Mail naar ondernemerspunt@nijmegen.nl of bel 024 - 329 98 00.

Wat u moet weten

De medewerkers van het OndernemersPunt zijn het 1e aanspreekpunt voor ondernemers in Nijmegen. Zij informeren u graag over regels, vergunningen en procedures. De service van het OndernemersPunt is gratis. Het OndernemersPunt is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Bij de adviseurs van het OndernemersPunt kunt u terecht met vragen over onder andere:

Accountmanagers

Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van de accountmanagers. Zij beschikken over een breed netwerk zowel binnen als buiten Nijmegen. Iedere accountmanager heeft zijn of haar eigen werkgebied en is 1e aanspreekpunt voor bepaalde sectoren. Met hun ervaring, expertise en netwerk kunnen zij u helpen en adviseren over bijvoorbeeld bereikbaarheid, vestiging, uitbreiding of verplaatsing van uw bedrijf. Zoekt u samenwerking op het gebied van citymarketing? Dan kunt u contact opnemen met Andrea Voskens.

Jos Willemsen (zakelijke dienstverlening, ICT en Scale-ups)

Ben van Gelder (horeca, retail en leisure)

Angela van Houten (creatieve sector en startups)

Jeroen Jansen (circulaire economie, energietransitie en verduurzaming bedrijventerreinen)

Geïnteresseerd in de energietransitie? Bekijk ook het bedrijvennetwerk Power2Nijmegen.

Marie-Thérèse Marcusse (logistiek, haven en watergebondenheid)

Andrea Voskens (citymarketing)

Marie-José Dilweg (Human Capital Agenda, Impact ondernemers, Kennis- en Zorginstellingen)