Ondernemerspunt & accountmanagers

U bent ondernemer en u heeft vragen. Of u wilt een bedrijf starten of vestigen in Nijmegen. De adviseurs van het OndernemersPunt en de accountmanagers van de gemeente helpen u graag. Heeft u een vraag voor het OndernemersPunt? Mail naar ondernemerspunt@nijmegen.nl of bel 024 - 329 98 00.

Wat u moet weten

De medewerkers van het OndernemersPunt zijn het 1e aanspreekpunt voor ondernemers in Nijmegen. Zij informeren u graag over regels, vergunningen en procedures. De service van het OndernemersPunt is gratis. Het OndernemersPunt is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Bij de adviseurs van het OndernemersPunt kunt u terecht met vragen over onder andere:

Geldzorgen 

Bent u een ondernemer en heeft u vanwege corona geldzorgen? Blijf er niet alleen mee rondlopen. Bij de gemeente kunt u gratis en vrijblijvend advies krijgen. 
Afhankelijk van uw situatie kunt u via de gemeente advies en coaching krijgen bij:

  • de toekomst van uw onderneming 
  • zorgen en stress over geld 
  • schuldhulpverlening 
  • oriëntatie op ander werk of om- en bijscholing 

Stuur een mail naar ondernemerspunt@nijmegen.nl of bel 024 - 329 93 30 en maak een afspraak. 

Accountmanagers

Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van de accountmanagers. Zij beschikken over een breed netwerk zowel binnen als buiten Nijmegen. Iedere accountmanager heeft zijn of haar eigen werkgebied en is 1e aanspreekpunt voor bepaalde sectoren. Met hun ervaring, expertise en netwerk kunnen zij u helpen en adviseren over bijvoorbeeld bereikbaarheid, vestiging, uitbreiding of verplaatsing van uw bedrijf.

Bekijk de accountmanagers.