Standplaats Koningsdag

Op Koningsdag (27 april 2019) is er in het Goffertpark een Vrijmarkt. Vraag een standplaatsvergunning aan als u aan de Steinweglaan alcoholvrije dranken of eten wilt verkopen. Verkoop van andere waren is verboden.

Aanvragen Het inloggen is geannuleerd.

Er zijn maximaal 22 standplaatsvergunningen beschikbaar. Bij meer dan 22 aanvragen wordt er geloot. U krijgt door ons een plek aangewezen, het is niet mogelijk om uw voorkeur door te geven.

Het aanvragen van een standplaats kan tot en met 28 februari 2019:

  • U mag geen alcoholische dranken verkopen
  • U kunt geen standplaatsvergunning aanvragen voor het Goffertpark
  • U mag niet venten

Meesturen

Foto van de verkoopwagen/kraam.

Vergunning

U betaalt voor het behandelen van uw vergunningaanvraag, ook als u de vergunning niet krijgt. De kosten voor een tijdelijke standplaats zijn € 94,70. Krijgt u de vergunning uiteindelijk niet of trekt u de aanvraag in, dan betaalt u 25% van deze kosten.

Gemeentelijke stroom- en watervoorziening

Wilt u gebruik maken van de gemeentelijke stroom- of watervoorziening, dan moet u hiervoor betalen. U krijgt hiervoor na Koningsdag een rekening: 

  • 32 ampère € 110,00 starttarief + € 50,00 aansluitwaarde = € 160,00
  • 16 ampère € 110,00 starttarief + € 25,00 aansluitwaarde = € 135,00
  • Daarnaast brengen we het verbruik in rekening

Precario

Naast de kosten van de vergunning, betaalt u voor het gebruik van gemeentegrond. Dit heet precariobelasting. Het tarief voor Koningsdag aan de Steinweglaan is € 29,64 per meter die u gebruikt. U krijgt hiervoor na afloop een rekening.