Werken bij de gemeente Nijmegen

Werken bij de gemeente Nijmegen doe je vanuit liefde voor de stad. Je bent trots op de historische binnenstad en de groene omgeving. Maar ook op het duurzame en tolerante karakter. Want Nijmegen is van oudsher vooruitstrevend. Als oudste stad van Nederland lopen we graag voorop. Of het nu gaat om stedelijke ontwikkeling of jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom krijg je bij de gemeente Nijmegen ruimte om te experimenteren en het vertrouwen dit op jouw manier te doen. Bekijk onze vacatures op onze vacaturewebsite. Ook vind je hier verhalen van onze medewerkers, informatie over de gemeente als werkgever met bijvoorbeeld onze arbeidsvoorwaarden en ons organogram.

Ga naar de vacaturewebsite

De stad Nijmegen 

De gemeente Nijmegen is met bijna 180.000 inwoners de tiende stad van Nederland. Nijmegen kent als oudste stad van Nederland een rijke geschiedenis en heeft als slogan ‘old city, young vibe’. Want de universiteitsstad kent een rijk cultureel leven en innovatieve bedrijvigheid. Jaarlijks wordt er een groot aantal evenementen georganiseerd. Nijmegen is in veel opzichten ook een groene stad en is de grootste gemeente van Oost-Nederland. Bekijk de introductiefilm Welkom in Nijmegen

Over de gemeente

Werken voor de gemeente betekent werken voor een bestuur dat bijna 180.000 Nijmegenaren vertegenwoordigt. Dat doe je samen met 1.800 collega's. Die op hun eigen manier bijdragen aan de stad waar we zo trots op zijn. En  dit doen we met een grote betrokkenheid bij onze stad en haar inwoners. Onze 3 kernwaarden zijn:

  • We werken vanuit ons hart, van én voor onze stad.
  • Voor én met de inwoners, instellingen en bedrijven in Nijmegen werken we aan de opgaven die in de stad en haar omgeving spelen.
  • Daarbij is vertrouwen ons vertrekpunt, kiezen we voor contact, doen we gewoon wat nodig is en leren we van wat we doen.