Datum:

Nieuwsbrief 29 november 2023


 

Vanavond in de raad

Vanavond is het Politieke Avond en de besluitronde staat centraal. De Politieke Avond start om 19.30 uur. U kunt de besluitronde bijwonen in het stadhuis of online volgen via nijmegen.nl/gemeenteraad

Op de agenda staan onder andere het raadsvoorstel huisvestingsverordening gemeente Nijmegen 2024, raadsvoorstel gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Nijmegen Centrum – Stationsomgeving -3 (hoek Tunnelweg-Koninginnelaan) en het onderwerp uitgifte erfpacht bij bestaande woonwagenstandplaatsen.

De vergadering van de raad is hier live te volgen of later terug te kijken.

Wilt u maandelijks op de hoogte blijven van de agenda’s en onderwerpen van de gemeenteraad. Dan kunt u zich hier abonneren op de nieuwsbrief van de gemeenteraad. Afmelden kan op elk moment.


 

Zaterdagmarkt op Kelfkensbos tijdelijk kleiner

De zaterdagmarkt op Kelfkensbos wordt van 8 januari 2024 tot 1 oktober 2024 kleiner. Dit komt door het bouwen van de fietskeldergarage en verbouwing van het Valkhofmuseum. De marktkramen zijn tijdelijk kleiner of verplaatsen naar de Burchtstraat. 

Deze oplossing is in overleg met de markt-ondernemers bedacht. Er komen in deze periode geen nieuwe marktplaatsvergunningen voor de zaterdagmarkt op Kelfkensbos het centrum. Alleen ter eventuele vervanging van bestaande vergunningen.

Lees collegevoorstel 4.12 Verplaatsen warenmarkt in verband met project herinrichting Kelfkensbos hier.