Verkoop kavel Dobbelmannweg 7

Aan de Dobbelmannweg 7 worden dit najaar de school en de gymzaal gesloopt. Op deze plaats komt een kavel voor woningbouw. De kavel wordt verkocht aan een ontwikkelaar of aan mensen die gezamenlijk willen bouwen via een CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap). Meer informatie vindt u op Negometrix. Hier kunt u ook een bod uitbrengen.

bekijken

bekijken Het inloggen is geannuleerd.

U heeft een KvK-nummer nodig. Heeft u dit niet, mail naar m28.janssen@nijmegen.nl

Vroeger was het terrein aan de Dobbelmannweg een kloostertuin. De kloostertuin is nog steeds te herkennen aan de hekwerken en tuinmuren. Het terrein met de gebouwen, waarvan een deel monumenten zijn, heeft cultuurhistorische waarde, dit moet een eenheid blijven.  Houd bij het maken van uw plannen onder andere rekening met het volgende:

Duurzaam bouwen

  • maak gebruik van duurzame materialen zoals hout of het afkoppelen van regenwater
  • energiezuinig bouwen, denk hierbij aan Nul op de meter-woningen
  • natuurinclusief bouwen, voorbeelden hiervan zijn groendaken en-gevels en ingebouwde nestkasten voor vleermuizen en/of vogels

Duurzaam wonen

Het is belangrijk om duurzaam wonen mee te nemen in de plannen voor dit terrein. Denk hierbij aan deelauto’s en oplaadpunten.

Vind uw weg op Negometrix

Account aanmaken

Het verkoopdocument kunt u vanaf nu downloaden via Negometrix. Klik op aanmelden en vervolgens op registreer organisatie. Hier maakt u een account en een wachtwoord aan voor toegang tot de verkoopprocedure.
Let op: hiervoor is een KvK nummer benodigd. Bent u (nog) niet in het bezit van een KvK nummer? Mail naar m28.janssen@nijmegen.nl.

Stel uw vraag

Onder het tabblad Vragenlijsten klikt u op ‘leeswijzer verkoopprocedure Dobbelmannweg 7 te Nijmegen’, dan klikt u op ‘algemeen’ om toegang te krijgen tot het verkoopdocument met alle nuttige informatie over de locatie, de eisen en de beoordelingscriteria.

Tot en met 30 september 2019 kunt u vragen stellen over de inhoud van het verkoopdocument en de bijlagen. Dit doet u door onder het tabblad Vraag & antwoord uw vragen te stellen via ‘stel een vraag’. Op 14 oktober 2019 kunt u de antwoorden op uw vragen vinden onder het subtabblad Gepubliceerde vragen en antwoorden van het tabblad Vraag & antwoord.

Bieden

Tot en met 16 december 2019 kunt u uw bieding uitbrengen. De bieding bestaat uit het bod en het planvoorstel. Onder het tabblad Vragenlijsten staat 'Leeswijzer Verkoopprocedure Dobbelmannweg 7 te Nijmegen'  en dan 'Algemeen' daar kunt u onder 1.1.3. t/m 1.1.6. uw planvoorstel uploaden en uw ondertekende bod doen. Daarnaast moet u uw bod in euro’s exclusief btw onder het tabblad Prijslijsten invullen.

Belangrijke data

  • Tot 1 oktober is het mogelijk vragen te stellen via Negometrix 
  • Vanaf 14 oktober vindt u antwoorden op uw vragen op Negometrix
  • Tot 17 december kunt u bieden (financieel bod en indienen planvoorstel)
  • Midden januari is de beoordeling van de biedingen
  • Midden januari presentaties van bieders die voldoen aan de basiseisen
  • Overdracht grond februari 2021

Heeft u vragen over het gebruik van Negometrix? Neem contact op met de helpdesk tel. 085-2084666 of mail naar servicedesk@negometrix.com.