Datum:

Nomineer voor de Avond van de Nijmeegse Sport 2017

Nijmegen heeft vele topsporters en sporttalenten. Ook in 2017 hebben zij weer mooie en bijzondere prestaties geleverd. Op vrijdag 2 maart 2018 staan Nijmeegse sporthelden in de schijnwerpers op de Avond van Nijmeegse Sport in de Jan Massinkhal. Draag nu uw kandidaten voor!

De gemeente Nijmegen is op zoek naar sporthelden die een prijs verdienen. Iedereen mag kandidaten voordragen die in 2017 een bijzondere topprestatie hebben geleverd. Dus kent u een sporter die in Nijmegen woont, of lid is van een sportvereniging in Nijmegen? Een Nijmeegse sportploeg die vanwege een buitengewone topprestatie de prijs verdient? Of een sportinitiatief dat mensen in beweging brengt en in het zonnetje gezet kan worden? Laat het ons weten. U kunt kandidaten nomineren voor prijzen in de volgende categorieën:

U kunt kandidaten nomineren voor prijzen in de volgende categorieën:

  1. Sporter van het jaar 
  2. Sportploeg van het jaar   
  3. Sporttalentprijs individueel (t/m 18 jaar)
  4. Sporttalentprijs teams (t/m 18 jaar)
  5. Sportinitiatiefprijs   

Nomineren en stemmen  

U kunt kandidaten voordragen tot en met 4 januari via het voordrachtsformulier. Een vakjury beoordeelt de nominaties en maakt per categorie drie genomineerden bekend. Vervolgens mag iedereen stemmen op zijn/haar favoriete kandidaat.

Geïnteresseerden zijn welkom op de Avond van de Nijmeegse Sport waarop de prijzen worden uitgereikt. het programma begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur.