Datum:

Wegwerkzaamheden Groenestraat en Wolfskuilseweg vanaf 15 april

Van 15 april 2024 tot en met 14 mei is de Groenestraat vanaf de kruising met de Muntweg richting de Graafseweg in één richting dicht. Ook is een deel van de Wolfskuilseweg, vanaf de Graafseweg richting Floraweg, in één richting afgesloten tot en met 24 mei. De stroomkabel onder de grond wordt vervangen omdat deze is verouderd. Door de werkzaamheden kan van 20 mei tot en met 21 juni niet geparkeerd worden aan één kant van een deel van de Groenestraat.

Omleiding en bereikbaarheid

  • Wegwerkzaamheden Groenestraat van 15 april tot en met 14 mei. De Groenestraat is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en fietsers vanaf de Groenestraat/Muntweg richting de Graafseweg. Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Sint Annastraat. En de fietsers worden omgeleid via de Hatertseveldweg.
  • Wegwerkzaamheden Wolfskuilseweg van 15 april tot en met 24 mei. De weg is in één richting dicht voor gemotoriseerd verkeer en fietsers. Dit is het deel tussen de Floraweg/Oude Graafseweg richting de kruising Graafseweg/Wolfskuilseweg. De weg naar beneden toe is afgesloten. Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Graafseweg en Neerbosscheweg. De fietsers worden omgeleid via de Looimolenweg.
  • Wegwerkzaamheden Groenestraat van 20 mei tot en met 21 juni. De oude stroomkabel wordt dan verwijderd tussen de kruising Graafseweg/Groenestraat en de kruising Muntweg/Groenestraat. Aan de kant van Royal SMIT transformers. Het verkeer kan hier rijden. Alleen zijn de parkeervakken buiten gebruik aan de kant van Royal SMIT transformers. De voetgangers kunnen aan de andere kant lopen.
     

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op nijmegen.nl/wegwerkzaamheden​​​​​​​